Dutch

 

Zakelijke Dienstverlening:


Heeft u ooit wel eens nagedacht hoeveel declarabele tijd u, of uw medewerkers verliezen, terwijl u of zij in de auto onderweg zijn?

Files en vertragingen zijn tegenwoordig niet meer uit het verkeersbeeld weg te denken. Dat geld helaas ook voor het openbaar vervoer en wordt u gehinderd door te moeten overstappen.

 

Stel u eens voor dat u, of uw personeel, via Luxe taxi voor een zeer concurrerende prijs worden vervoerd? De handen zijn vrij, er kan veilig worden gebeld en er kan worden gewerkt op uw mobiele apparaten! Een vergadering missen is er niet meer bij. Bij zeer extreme verkeersomstandigheden kunt u immers via videochat toch aanwezig zijn omdat u zelf niet hoeft te rijden.


Bel Taxi Almere kan u deze mobiele werkplek met Chauffeur leveren. Graag komen wij met u als bedrijf in contact om de vele mogelijkheden te bespreken! Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!


Uw HBO geschoolde chauffeur, nog steeds regelmatig in hoger management posities werkzaam, vervoert u graag van deur tot deur. Indien gewenst kan hij een sparringpartner zijn voor uw zakelijke vraagstukken.


Vanaf november 2016 bieden wij de mogelijkheid om te kiezen voor een professionele vrouwelijke chauffeuse van het zelfde kaliber. Wij hebben in de marktbeweging gezien dat er vraag is naar vrouwelijke chauffeuses voor dames die zich daardoor fijner in de auto voelen.


Een greep uit onze zakelijke mogelijkheden:

- Wij zijn gespecialiseerd in langere (inter)nationale ritten;

- Wij kunnen u vergezellen in het buitenland als uw privé chauffeur / chauffeuse;

- Wij kunnen (vertrouwelijke) vergaderingen ook in de auto verzorgen met meerdere stops. Tevens kunnen wij verfrissingen en lunch verzorgen tijdens de rit;

- Wij kunnen uw personeel (zoals consultants) van klant tot klant rijden zonder dat zij productiviteit missen doordat zij zelf moeten rijden;

- Uw accountmanagers kunnen doorwerken, desnoods de gehele dag doordat wij hen brengen naar uw prospects;

Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos. Wanneer ook u in service en dienstverlening geloofd, daarnaast ook weet dat productiviteit en adequaat handelen uw bedrijf siert en geld oplevert, dan zijn wij de perfecte match om samen te werken. Wij denken graag met u mee!


Wij zien uw aanvraag en of uitdaging graag te gemoet via de genoemde opties bij het kopje Contact.

 

English